Beyoğlu’nun boğaz manzaralı lüx otellerinden The Peninsula İstanbul, müşterilerinden Damla Z‘nin şikayetiyle gündeme geldi. Uzun zamandır arkadaşlarıyla deneyimlemek istediği otele hafta sonunu değerlendirmek için kahve içmeye giden Damla Hanım, beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. İşte müşterinin detaylı şikayeti:

Uzun zamandır arkadaşlarımız ile deneyimlemek istediğimiz bir yerdi. Hafta sonumuzu değerlendirmek için kahve içmeye gittik. Lakin otele ilk girişte brunch saatine denk geldiğimiz için aşırı derecede yoğun bir balık kokusu ile karşılaştık, bu sebeple dışarıda oturmayı tercih ettik. Lakin orada da hem sipariş alımı hem içecek sunumları fiyat performans açısından ne yazık ki çok eksikti. Segmentinde en iyisi olan bir otel için böyle düşük servis hizmeti alacağımızı açıkçası beklemezdim. Konaklayan misafirler haricinde dışarıdan oteli deneyimlemeye gelen misafirlere de aynı özenin gösterilmesini, ayrıca brunch saatlerinde tüm oteli saran ve rahatsız edici açık alan et ve balık sunumlarında farklı bir çözüm bulunması gerektiğini düşünmekteyim. En son aşamada hesabımızı alan ve düşüncelerimizi paylaştığımızda bizim otelden memnun bir şekilde ayrılmamız için çaba sarf eden Dilara Hanım’a ayrıca teşekkür ediyorum.

Damla Z’nin şikayeti, The Peninsula İstanbul’un brunch hizmetindeki eksiklikleri ve yoğun balık kokusuyla karşılaşma gibi olumsuzlukları vurguluyor. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ayrıca, Dilara Hanım’ın çabalarını takdir etmesi, otel personelinin misafir memnuniyeti için gösterdiği çabanın önemini ortaya koyuyor.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz