Fuat Paşa Yalısı‘nda gerçekleştirilen tiyatro etkinliğine katılan Nazlı Yaren Atabey, otelin tiyatro organizasyonuyla ilgili bazı şikayetlerini aktardı. Müşterinin yorumu şu şekilde:

Yalıda Tiyatro kapsamında sergilenen Ayı isimli tiyatroyu izlemeye gittik. Konumuyla her zaman şahane bir ambiyansa sahip otelde güzel bir dekorasyon ile tiyatro izledik. Girişte sizi bir büfe karşılıyor; bu büfe ücretli. Oyun 45 dk gibi kısa bir sürede tamamlandığında verilen bilet parası anlamsız kalıyor. En azından bir ikram mahiyetinde büfede konuklara ikram servis edilebilirdi. Bunun yanında bilet kontrolü yapan kimse olmaması çok amatördü. Bize bilet soran olmadı. Elini kolunu sallayan girebilir bu durumda. Oyuncuların emeğine sağlık ama organizasyon çok kötüydü.

Müşterinin bu şikayeti, Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilen tiyatro etkinliğinin organizasyonunda yaşanan eksiklikleri ve verimli bir deneyim sunamama sorununu vurgulamaktadır. Otel yönetimi, bu tür etkinlikler için daha iyi bir organizasyon planı yaparak konukların memnuniyetini artırmalıdır. Turizm Müfettişi olarak, benzer geri bildirimleri değerlendirerek işletmelere daha iyi bir hizmet sunmaları konusunda destek olmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz