İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde deniz manzaralı konumunda konuklarını ağırlayan Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare, ismini açıklamayan yerli müşterisi tarafından yapılan şikayetle yeniden gündemde. Müşterinin konakladığı oda, check-in ve otopark konularında yaptığı şikayet şu şekilde:

3 kişi belirttiğim halde oda iki kişilikti ek yatak hazır değildi ben tekrar arayıp yatak istedim. Erken giriş için hiç yardımcı olunmadı saat beklendi. Ki uzak yoldan geldim. Her otelde 1-2 saat öncesinden yardımcı olabiliyorlar. Ayrıca otopark çok problemli! hiç memnun kalmadım. günlük 100 tl ödedim, yarın ödemessiniz dediler. Günlük ücreti ödediğim halde ertesi gün tekrar otopark ücreti istediler sebep araba ile dışarı gidip gelmemmiş. 100 tl olan otopark çıkışta 150 tl oldu. Arabayla her giriş çıkış yapıldıgında 150 lira mı vericez açıklama da patron öyle demiş. Resepsiyona soyledim hiç ilgilenilmedi bile. bu ne saçma 5 yıldızlı otele hiç yakıştıramadım!

Müşteri şikayetine istinaden otel yönetimi ön büro ve otopark konusunda iyileştirmeler yapabilir. Ancak check-in saati konusunda otelin müşteriye yardımcı olamaması, bir şikayet unsuru olarak kabul edilmemelidir. Benzer durumlarda müşteriler oteli önceden arayıp birkaç saat erken geleceğini söyleyip, uygun bir oda verilmesini rica edebilir. Fakat yine de müşterinin talebinin yerine getirilmemesi, bir şikayet unsuru olarak görülmemelidir.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz