Küçükçekmece bölgesinde konumlanan Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport, misafirlerinden gelen şikayetle dikkat çekiyor. Otel müşterisi Yasin Uğur’un paylaştığı deneyim, mekanın iddialı görünen hizmetine karşın beklenenin altında kaldığını ortaya koyuyor.”

Yasin Uğur, oteldeki konaklamasını şu sözlerle değerlendirdi: “Sakın interneteki oda resimlerine bakarak tutmayın. Odalar full rutubetli, çok kötü kokuyor. Nevresimler sapsarı, tuvaletin içinde bir fiske var, orası banyoymuş; su bile akmıyor. Diğer iyi yorumlara aldanıp sakın tutmayın, paranıza yazık. Arabada yatın, uyuyun, daha iyi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Müşterinin bu çarpıcı yorumu, Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport’un oda koşullarındaki eksiklikleri gün yüzüne çıkarıyor. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz. Konaklama deneyimlerinin paylaşılması, sektördeki gelişmelerin takipçisi olarak bizim önceliğimizdir. Müşteri memnuniyeti, turizm sektöründe ön planda tutulmalıdır, bu konuda daha dikkatli adımlar atılmalıdır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz