Beşiktaş’ta konuklarını ağırlayan Shangri-La Bosphorus İstanbul, otelde konaklayan müşterilerinden biri olan Hilal Yavuz tarafından yapılan şikayetle karşı karşıya. İşte Yavuz’un şikayeti:

Otele girişte gereksiz rahatsız edici bir güvenlik sistemi var üzerimde mont çanta bile yok telefonla geçtiniz tekrar geçin demek nedir? Bayan arkadaşım telefonunu arabada unutmuş telefonu vermek için resepsiyona geldim adını söyledim entresan ki görevli ismi bulamadı.. arkadaşım resepsiyonu aradı o an gorevli bana adımı söyledi odaya çıkabileceğimi fakat kimliğimin fotoğrafının gerekli olduğunu söylediler telefonumdaki kimligimin fotoğrafını kendi cep telefonu ile çekti ben bu preseduru anlamlandıramadim. Otelde kalan arkadaşımin tecrübe ettikleride kötü birer anı bence tabandan tavana personel değişimi yapılmalı. İstanbul un en kotu hizmet veren oteli

Otel yönetiminin müşteri şikayetlerine istinaden iyileştirmeler yapması faydalı olabilir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz