Elite World Istanbul Otel’de 4-10 Ağustos 2023 tarihleri arasında konaklayan bir yabancı turist, deneyimini 11 eksi 3 artı olmak üzere tam 14 madde geri bildirim yazarak detaylarıyla paylaştı. İşte misafirin otel hakkındaki olumlu ve olumsuz gözlemleri:

Eksiler:

  1. Kaba Check-in Deneyimi: Giriş sırasında Mehmet adlı resepsiyon görevlisinin kaba tavırları, misafirin ilk akşam yaşadığı olumsuz bir deneyime sebep oldu.
  2. Kilitlenen Buzdolabı: Otele bar ve alkolden faydalanmayacaklarını belirten misafire, otel buzdolabını kilitleyerek su ve bebek sütü saklamak için kullanma imkanı tanımadı.
  3. Banyo Problemleri: Banyoda yaşanan kanalizasyon sorunu, odanın kötü bir koku ile dolmasına neden oldu. Müdür, diğer konuklardan gelen benzer şikayetleri kabul etti ve odalarını değiştirdi, ancak koku sorunu devam etti.
  4. Eski Mobilyalar: Genel olarak odalar ve mobilyalar, misafire göre eski görünüyordu.
  5. Sıkça Bozulan Anahtar Kartları: Anahtar kartları her gün çalışmayı durdurdu ve misafir en az 7 kez kart değiştirmek zorunda kaldı.
  6. Yavaş Asansörler: Asansörlerin yavaş olması nedeniyle her zaman uzun bir bekleme süresi yaşandı.
  7. Zayıf WiFi: WiFi bağlantısı çok zayıftı ve hız o kadar düşüktü ki normal bir web sayfası genellikle açılmıyordu.
  8. Kötü Manzara: Oda manzarası, komşu otelin duvarına bakıyordu.
  9. Kahvaltıdaki Deneyimsiz Personel: Kahvaltıda çalışan çoğu personel deneyimsizdi ve eksikleri veya temiz bardak tepsisi boş olduğunda sürekli hatırlatılmaları gerekti.
  10. Karanlık Havuz Alanı: Yüzme havuzu alanı -3. katta olduğu için karanlık ve kasvetliydi ve su çok soğuktu.
  11. Taksi Hizmetinde Sorun: Havaalanına gitmek için çağrılan taksi, bir bell boyun kişisel telefonundan çağrıldı ve misafirden peşin para alındı.

Artılar:

  1. Sorunlara Çözüm Sunan Müdür: Kanalizasyon sorunu yaşadıkları odanın değiştirilmesine yardımcı olan müdüre hanım nazik ve çözüm odaklıydı.
  2. Ücretsiz Yüzme Şapkası: Yüzme havuzunu kullanmak için bone almanın gerektiğini bilmeyen misafire, müdüre hanım ücretsiz bone sağladı.
  3. Çeşitli ve Lezzetli Kahvaltı: Kahvaltı, çeşitliliği ve lezzetiyle olumlu bir deneyim sunuyordu.

Otel yönetiminin bu geri bildirimleri dikkate alarak iyileştirmeler yapması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz