Kemer’de bulunan yetişkin otellerinden Orange County Kemer hakkında yerli müşteri Burak Turan bir şikayette bulundu. İşte Turan’ın detaylı şikayeti:

Öncelikle otelin temizlik açısından bir sorunu yok, odalar gayet temiz ve ferah. Ancak yemek konusuna gelince, otelin gecelik fiyatıyla kıyaslandığında normal denilebilir, ancak beklentiyi fazla yükseltmemek gerekir. Oteldeki iranlı turistlerin fazlalığı dikkat çekiyor, bazıları kendi halinde tatilini yaparken bazı erkek iranlı turistler 9-10 kişilik gruplar halinde restaurantta bile yürüyebiliyor. Görevliler bu konuda uyarmalı. Oteldeki tadilatlar görsel olarak pek bir şey sunmuyor bu sezon. En önemli sorunlardan biri bardaki çalışanların hep tek kişi olması ve kalabalık karşısında çok yorulduklarının belli olması, bu da hizmet kalitesini düşürüyor. Ancak çalışanlar ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve kibarlar. Fazladan bir personel eklemek cironuzu olumsuz etkilemeyecektir diye düşünüyorum.

Turan’ın şikayeti, Orange County Kemer otelinin temizlik ve hizmet kalitesiyle ilgili olumlu yönlerini vurgularken, bazı konularda iyileştirme gerektiğini belirtiyor. Otelin kalabalık karşısında daha etkili bir hizmet sunmak için personel sayısını artırması ve misafirler arasında rahatsızlık yaratabilecek durumları önlemesi öneriliyor. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz