Antalya, Boğazkent bölgesinde konuklarını ağırlayan Sensitive Premium Resort & Spa‘da konaklayan Rasim Şen, otelin hizmetleri ve tesisin genel deneyimiyle ilgili çeşitli sorunları paylaşarak şikayetini dile getirdi. İşte müşterinin şikayeti:

Her şey otelin kapısından içeri girmemizle başladı. Allah belanızı versin istiyorsanız hiç durmayın erken rezervasyon yaptırın. 6 gündür buradayız zoraki para verdik diye kalıyoruz. Burdan dönüşte bağırsak nakli olacağım. Bağırsaklarım iflas etti. Tuvaletler yetersiz. Sıvı sabun yok. Hacı Şakir koymuşlar. Bir tane masajcı çocuk var ondan iffetimi zor korudum. Yarın ayılınca devamını yazacağım.

Müşteirnin şikayeti, Sensitive Premium Resort & Spa’da yaşanan çeşitli hizmet ve tesis sorunlarını vurgulamaktadır. Otel yönetimi, misafirlerin beklentilerini karşılamak ve memnuniyetlerini sağlamak için tesisin hizmet kalitesini ve genel deneyimini iyileştirmeye odaklanmalıdır. Turizm Müfettişi olarak, bu tür geri bildirimleri dikkate alarak işletmelerin daha iyi bir konaklama deneyimi sunmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz