Ramada Resort By Wyndham Thermal Sapanca müşterisi Yasin Torun, 17-19 Kasım tarihleri arasındaki konaklamasıyla ilgili detaylı bir şikayette bulundu:

“Otelin ismine güvenerek ve bungalov bir evde konaklama tecrübesi edinmek adına 2 aile olarak gittik. Ancak 17-19 Kasım tarihleri arasında yaşadıklarımız oldukça olumsuzdu. Otelin hala şantiye halinde olması ve tadilat çalışmalarının devam etmesi başlı başına bir sorundu. Girişte personel karşıladı ancak otel girişi için yetersizdi, özellikle yağmur ve çamur olduğunda bu durum daha belirgin hale geliyordu.

Odaya geçişte servis aracı sağlandı ancak odalardan çıkış yaptığımızda bu hizmet sağlanamadı. Sorunlar yaşanabilir, ancak bir otelin bu gibi durumlar için önceden önlemler alması gerekir. Maalesef, sürekli olarak ‘yoğunuz’ bahanesiyle karşılaştık. Otel, sözde bir termal otel olmasına rağmen havuz, hamam gibi termal tesislerin eksikliği dikkat çekiciydi. Oda içlerindeki küçük jakuzinin termal su olduğunu düşünmek güçtü.

Sapanca’nın karasal iklimine rağmen otelin dış aktivite ve sosyal alanlarının yetersiz olduğu gözlemlendi. Birkaç okey takımı, masa tenisi ve bilardo dışında birçok seçenek bulunmuyordu. Otelin büyük bir bölümünün bungalovlarla doldurulması da konforlu bir konaklama sağlamayı zorlaştırdı.

Canlı müzik dinlemek istesek de otelde çalan müzik gruplarından hoşnut kalamadık. Aile konseptiyle gittiğimiz otelde, özellikle çocuklar için bir animasyon veya ailelere yönelik sosyal aktivitelerin olmaması büyük bir eksiklikti.

Yemekler ise konakladığımız süre zarfında tek olumlu noktaydı. Mutfak ekibine teşekkür etmek gerekir. Ancak genel olarak oteldeki hizmetin, beklentileri karşılamaktan uzak olduğunu belirtmek isterim. Verilen paranın karşılığını alamadık. Umarım otel yetkilileri bu eksiklikleri kısa sürede düzeltirler.”

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz