Avukat Sümeyye Açıkgöz tarafından yapılan şikayet, Eyüp’te hizmet veren Mihmandar1505 adlı restoranın yanıltıcı porsiyon politikası ve müşterilere karşı savunmacı tutumu üzerine odaklanmaktadır. Müşteri, siparişlerindeki porsiyon konusunda yaşanan sorunu ve işletmenin bu durumu nasıl ele aldığını vurgulamaktadır.

Avukat Sümeyye Açıkgöz’ün ifadeleriyle: ‘Bizler müşteri olarak ürünün porsiyonunu bilemeyiz. Sadece bol/az yorumunda bulunuruz. Siz personelinizi uyarıp konuyu kapatmak yerine hala “bizde böyle” tavrınızı devam ettirmeye çalışıyorsunuz. Siparişte menüden gösterilerek net şekilde “çok aç değiliz, az alalım, 2 kişilik oluyor mu” sorusuna “tabi” demenize rağmen, kasada ise “kişi başı servis ettik, bizde böyle” dediniz. Burada açıkça yanıltıldık. 340 TL büyük bir rakam değil ancak müşterinin bu kadar yanıltılması ve hala savunulması mantığa aykırı bir davranış.‘”

Müşterinin şikayeti, Mihmandar1505 restoranının müşterilere karşı açık ve dürüst olmadığını göstermektedir. İşletme, yanıltıcı porsiyon politikasını gözden geçirmeli ve müşteri memnuniyetini sağlamak için daha şeffaf bir tutum benimsemelidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz