Fatih Eroğlu‘nun şikayeti, Ataşehir restoranlarından Sembol Ocakbaşı‘nda yaşadığı olumsuz deneyimi ifade etmektedir. Müşteri, mekanın hizmet anlayışının yetersizliğini ve sunulan lezzetin beklentileri karşılamadığını vurgulamaktadır.

Fatih Eroğlu’nun ifadeleriyle: ‘2 veya 3 kişi gidiyorsanız bir sıfır yeniksiniz, bu mekanda asla istediğiniz yere oturamazsınız. Görevli oraya bakın, buraya gidin diye hareketler yapıyor. Montunu çıkarmadan mezeci çiğköfteyi ağzınıza sokuyor alır mısınız diye. Daha garson yok ortada arakı bulasın. Neyse bir süre sonra teşrif ediyor, siparişin gelmesi uzun sürmüyor. Mekanda garsonlar özellikle görmezden geliyor, en ilgili personel mezeci çiğköfte satmak için uğraşıyor. Velhasıl, patlıcan kebabı yüzde 99.9 patlıcan, gerisi et… yediğimi yarumlarsam bu. Ekstra bir lezzet sunmuyor. Bu etleri İstanbul’un herhangi bir semtinde orta sınıf bir kebapçıda daha az ödeyerek çok daha lezzetli yersin. Tamamen etiket olmuş bir mekan. Instagram’da storylere kanıp gidersen pişman olursun. Lezzetine bayılanlar, bu şehirde kebap yediğini düşünmüyorum. Çok daha iyi kebap yapan mekanlar var İstanbul’da. Güzel reklam yapıyorlar, fakat ne lezzet hele ne hizmet beş para etmez. Güzel de seviyorlar tabii kasada. Allah işlerini rast getirsin önünden geçmem.

Fatih Eroğlu’nun paylaştığı deneyim, Sembol Ocakbaşı’nın hem hizmet kalitesi hem de sunulan lezzet konusundaki eksikliklerini ortaya koymaktadır. İşletmenin bu eleştirilere dikkat ederek iyileştirmeler yapması, müşteri memnuniyetini artırmak açısından önemlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz