Burak Şenel isimli müşteri, Mutabık Restaurant’a olan düzenli ziyaretlerini sonlandırma kararı almasına neden olan bir şikayet paylaşarak, valelerin müşterilere karşı tutumundan ve istenmeyen bir taleple karşılaşmasından şikayet etmiştir.

Burak Şenel’in deneyimini şu şekilde ifade etmiştir: ‘Uzun süre gidip geldiğim mekandı. Arabamı park etmek için genellikle önüne bırakıyordum. Ancak bir gün, arabamı bıraktıktan sonra valelerin para talep etmeleriyle karşılaştım. Bu durum beni çok rahatsız etti. Bu mekanın babanın çiftliği gibi davranması ve benden para istemeleri kabul edilemez bir durumdu. 50 TL vermemi istediler ve bu taleplerini bağırarak ilettiler. Bu durumdan sonra artık bu mekana gitmeyeceğim. Gözden düşmüşler.

Burak Şenel’in paylaştığı deneyim, Mutabık Restaurant’ın vale hizmetlerindeki sorunları ve müşterilere karşı hoş olmayan tavırları vurgulamaktadır. Restoran, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, valelerin profesyonelliklerini artırmalı ve müşteriyle iletişimde daha saygılı olmalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz