The Haze Karaköy oteli müşterisi Hande Subaşı, konaklama deneyimi ile ilgil bir şikayet paylaştı. Müşteri, oteldeki odaların özellikleri konusundaki bilgilendirmenin eksikliği ve telefonda verilen sözlerin yerine getirilmemesi nedeniyle memnuniyetsizliğini dile getirdi. İşte Subaşı’nın detaylı değerlendirmesi:

Astım problemim olduğu için telefonda sigara içilmeyen ve pencereleri açılan bir oda rica ettim ve telefondaki beyefendi bunun sorun olmayacağını söyledi. Şehir dışından gelip otele giriş yaptığımızda bize penceresi olmayan bir oda verildi. Durumu izah ettimde seçtiğim odanın manzarasız olduğu ve pencere olan odaların fiyat farkı olduğunu söylediler, bundan haberim olmadığını, amacımın manzara değil en azından açılabilir bir cam olduğunu belirttim. Bunun için ekstra ödeme yapmam gerektiği söylendi. Telefonda konuştuğum bir beyefendi tarafından ‘burada sadece ben varım, benim dışında kimsenin böyle bir yetkisi yok, ben de böyle bir şey demedim’ şeklinde bir cevap aldık. Sırf astım rahatsızlığımın tekrar tetiklenmesin diye parasını verip bir odamızı değiştirdik.

Bu rahatsızlık dışında otel güzel, odalar temiz ve konforlu, fakat personelin tavrından memnun kalmadık.

İşletmenin bu tür konularda daha şeffaf ve müşteri odaklı bir iletişim politikası izlemesi önemlidir. Turizm Müfettişi olarak müşterilerin sesini duyurmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz