Gözde Balta isimli bir müşteri, SuB Karakoy Hotel‘de yaşadığı olumsuz deneyimi paylaşarak telefon sorunları, elektrik kesintileri, personel bilgisizliği ve genel olarak otelin bakımsız durumu gibi konulardan şikayetçi oldu. İşte müşterinin detaylı değerlendirmesi:

Rezalet!! Telefonu çalışmaz, habire elektrikler gider. Koymuşlar oraya 18 yaşında çocukları, dünyadan haberleri yok. Bir şey soruyorsunuz, bilmiyorlar. Akşam üzeri elektrikler gitti, 40 dakika sonra geldi. Gece 23:00 tekrar gitti, her yer karanlık. Sokakta bir tek bu otelin yok elektriği. Resepsiyonu arıyoruz, ulaşamıyoruz. Cep telefonlarımızdan çıkıp kimse açıklama yapmıyor. Karanlıkta indik, mum istedik, onu da getirmediler. Toparlandık hemen, burada kalınmaz diye. Biz çıkarken çalışan çocukların umurları değil, oturuyorlar, baktılar bize hiçbir şey söylemeden. Klozet kapaklarına kadar kırılmıştı. Hiç kimseye tavsiye etmem.

Gözde Hanım, SuB Karakoy Hotel’de yaşadığı olumsuzlukları ayrıntılı bir şekilde ifade ederek otel yönetimine önemli bir geri bildirim vermiştir. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz