Kilya Hotel Kilyos, müşterisi Murat Sefa tarafından yapılan bir şikayetle gündeme geldi. Müşteri, ailesi ve kuzenleri ile birlikte konakladığı gece, kuzeninin odasına bilinmeyen bir şahsın girmesi olayını dile getirdi. Müşterinin yorumu şu şekilde:

22.07.2023 tarihinde ailem, kuzenlerim ve akrabalarımla birlikte gittiğimiz günün gecesinde tam bir rezillik yaşadık. Kuzenim eşi ve çocuklarıyla birlikte odasına istirahate gittiğinde, 5 dakika sonra odasına bilinmeyen bir şahıs girdi. Kuzenim ardından koşarak yetişmeye çalışmış, ancak şahıs kaçmış. Olayı otel yetkililerine bildirdiğinde temizlik görevlisi olduğu yalanını söylediler ve sorumluluk kabul etmediler. Kimse sorumluluk kabul etmedi, olay adliyeye taşındı. Güvenlik anlayışları yok, gitmek isteyenler bir kez daha düşünmeli. Tavsiye asla etmiyorum.

Bu yorum, Kilya Hotel Kilyos’un güvenlik sorunları ve müşteri güvenliği konusundaki ciddi eksiklikleriyle ilgili bir şikayeti yansıtmaktadır. Turizm Müfettişi olarak, müşteri geri bildirimlerini paylaşarak otellerin ve mekanların gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz