Asmalımescit’te faaliyet gösteren gece kulübü Klein Garten, müşterilerinden gelen bir şikayetle gündeme geldi. Büşra Hanım isimli müşteri, kulübün hijyen standartlarının düşük olduğunu, hizmet kalitesinin beklentilerin altında olduğunu ve fiyatların yüksek olduğunu dile getirdi.”

Büşra Hanım, “Berbat! Giriş ücreti oldukça yüksek ve karşılığında alınan hizmet sıfır. Barista, kokteyl garnisini çıplak pis elleriyle koydu. Bir maşa alamamışsınız! Kızların çantalarıyla dans etmek zorunda bırakılması rezillik. Masa oturma yerleri sınırlı, alkol fiyatları ise çok yüksek. Bu parayla boğaz etrafındaki daha kaliteli yerlerde eğlenilebilir.” şeklindeki eleştirisiyle Klein Garten’in zayıf hizmet ve yüksek fiyat politikası konusundaki sıkıntılarını ifade etti.

Müşteri geri bildirimi, Klein Garten’in müşteri memnuniyeti sağlamak ve standartlarını yükseltmek için adımlar atması gerektiğini gösteriyor. Hijyen konusundaki sorunların giderilmesi, hizmet kalitesinin artırılması ve fiyat politikasının gözden geçirilmesi, kulübün olumsuz itibarını düzeltmeye yardımcı olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz