Beyoğlu’nda faaliyet gösteren gece kulübü Joy Club İstanbul, müşterilerinden gelen eleştirilere maruz kaldı. Öykü Hanım, içki ve mekanın genel atmosferi konusunda olumlu bir deneyim yaşadığını ancak DJ performansıyla ilgili ciddi bir hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

Öykü Hanım, “İçkiler ilgi alaka iyiydi, mekanın havalandırması iyiydi, bu konularda hak yemek istemeyiz; fakat DJ Yasin’in setiyle eğlenmek için kendimizi gerçekten zorladık. Tür ayrımı gözetmeksizin popüler ne şarkı varsa almış, birbirinin tıpatıp aynısı Demet Akalın vari remiksleri yapmış, art arda çaldı durdu, yani orijinallerini çalsa daha iyiydi. Remiksler, geçişler, şarkı seçimleri (tür çorbası olması açısından) hepsi 0 puan.

Öykü Hanım ayrıca kulüp müşterilerine yönelik yorumunu da şu şekilde paylaştı;

Şu kısım mekana değil, müşterilere: Kardeşim dans etmeyeceksiniz kulübe niye geliyorsunuz? Instagramınızdan da kız kesmenizden de vallahi gına geldi. Kadın erkek fark etmeden mekanın havasını kaçırıyorsunuz, kulüpleri terk edin NOKTA.

Turizm Müfettişi olarak, müşteri memnuniyetinin işletmelerin başarısı için ne kadar kritik olduğunu vurgularız. Joy Club İstanbul’un müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak DJ performansını gözden geçirmesi ve müşteri deneyimini daha iyi hale getirmesi önemli olabilir. Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet standartlarını yükseltmeleri ve müşteri memnuniyetini artırmaları için önemli bir rehberdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz