İstanbul’un gözde otellerinden biri olan Raffles Istanbul, Accor Platinum üyesi Mike Chen isimli yabancı bir müşterinin şikayetiyle gündeme geldi. Chen, oteldeki konaklamasıyla ilgili İngilizce bir şikayet paylaştı. Müşteri şikayetini sizin için Türkçe’ye çevirdik:

Accor Platinum üyesiyim. Haziran 2023’te bu otelde kaldım ve puanlarımı kullanarak ödeme yaptım. Ancak şu ana kadar konaklama gecemi hesabıma geçirmediler. Kendilerine şikayetimi ilettim ancak puanlarla ödeme yapıldığı için konaklama gecemi hesaba eklemek istemediklerini ısrarla belirttiler. Yıllardır Accor platinum üyesiyim ve yüzlerce konaklamam puanlarla ödenmiştir ve her seferinde konaklama gecelerim sayılmıştır. Sadece Raffles Istanbul’da konaklama gecemi saymıyorlar. 5 yıldızlı otel, 1 yıldızlık hizmet. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım!!!

Turizm Müfettişi olarak, müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması ve üyelik avantajlarının eksiksiz sunulması konusundaki gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Benzer haberleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz