Bağcılar bölgesinde hizmet veren The G Hotels Istanbul, müşterisi Su Karakaya‘nın paylaştığı şikayetle dikkat çekiyor. Su Karakaya, oteldeki kahvaltı, resepsiyon ve genel atmosfer hakkında yaşadığı olumsuzlukları detaylı bir şekilde ifade ediyor.

Su Karakaya, otelle ilgili deneyimini şu şekilde aktarıyor: ‘Paramızla rezil olalım diyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz olmalı. Yorumlara güvenerek gittiğim bir otel oldu. Yorumlarda kahvaltı harika, mükemmel yazanların daha önce otellerde nasıl bir kahvaltı yaptığını merak ettim. Kahvaltılarda lezzet sıfır, özellikle resepsiyonda duran bir hanımefendi var, uzun zamandır kimseyle tartışmadım, stres atayım diyorsanız kesinlikle çok iyi. Ben 3 gün kaldım, her gün biriyle kavga ediyordu. Otel, yabancıların estetik operasyonları geçirip anlaşmalı olarak kaldığı bir otel. Eğer yabancı değilseniz severek kalacağınız bir otel değil. Otelin dizaynı ve konseptinin güzel olması benim için yeterli diyorsanız kalabilirsiniz.

Turizm Müfettişi olarak, otellerin müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak hizmet kalitelerini artırmalarının önemli olduğunu vurguluyoruz. Müşteri memnuniyeti, otellerin başarısında kilit bir faktördür ve bu yönde adımlar atılmalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz