Şişli’deki Hilton İstanbul Bosphorus otelinde yılbaşını geçirmek üzere konaklayan S. Tutkunoğlu, yaşadığı talihsiz bir olay nedeniyle detaylı bir şikayet paylaştı. İşte Tutkunoğlu’nun söz konusu şikayetinin detayları:

Yılbaşını otelde geçirmek üzere konakladık. Otelden genel olarak memnun kalmamıza rağmen bir yıldız vermekteyim. Tarağım, kat görevlisi tarafından kullanıldı! Aslında daha doğrusu, kat görevlisini kontrol eden kadın tarafından… Sarı saçlarım var. Sabah saçımı taradım, otelden çıktık. Akşam yemeği için tekrar hazırlanıyordum ki tarağın üzerinde SİYAH VE KIVIRCIK SAÇLAR sarkıyor. Saçların üstte olmasından da yeni kullanıldığı anlaşılıyor. Misafir İlişkilerini arayıp şikayette bulundum, tabii ki reddettiler. Talebim karşılığında tarağın aynısını alacaklarını ama o gün her yerin kapalı olduğu söylendi (1 Ocak). Oysa ki öğleden sonra tüm mağazalar da açıktı. Yılbaşı gecesine taranmamış saçlarla gittim, plastik tarağı bile öbür gün getirdiler çünkü… Bir daha tercih eder miyiz, sanmıyorum. Gidecek olanlara tavsiyem taraklarını ve hatta tüm hijyen gereçlerini kasaya kitlemeleri, gözlüklü siyah kıvırcık saçlı kat görevlisine dikkat etmeleridir.

Müşterinin bu şikayeti, otelde alınan hijyen önlemleri ve müşteri memnuniyeti konusunda soru işaretleri oluşturdu. Turizm Müfettişi olarak, bu tür durumları paylaşmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz