İzmir Bornova’da konuklarını ağırlayan Anemon Ege Otel, otelde konaklayan müşterisi Dilşad Cam tarafından yapılan şikayetle gündemde.

İzmir’de bu fiyata kalınabilecek en kötü otel. Temiz olduğunu referansı ile tercih ettik odalar toz içinde ve aşırı küçük. Rezervasyon, ödeme, fatura alma hepsi öyle bürokratik ve yorucuydu ki. Ancak sokakta kalmamak için kalınabilecek bir otel. Sadece kahvaltısı fena değildi onun dışında odalar, lobi görevlileri ve satış ekibi facia. Girişlerimiz yapıldığı halde ödeme almadan çakamazsınız diye uzun süre çocul çocuk lobide beklettiler. Fatura için de hiç alakası olmamasına rağmen ets ye yönlendirdiler. İnanılmaz iş bilmez bitti insan topluluğu bir araya gelmiş. Hayal kırıklığı.

Dilşad Cam’ın şikayeti, Anemon Ege Otel’in odalarının temizlik ve konfor eksikliği, rezervasyon sürecindeki aksaklıklar ve personel hizmeti ile ilgili hayal kırıklığını yansıtmaktadır. Bu şikayet, otelin hizmet kalitesi ve misafir memnuniyeti açısından iyileştirmeye ihtiyacı olduğunu göstermektedir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz