Mieke isimli Hollandalı müşteri, Antalya’nın Kemer bölgesinde konuklarını ağırlayan Crystal Aura Kemer oteli hakkında şu şikayette bulundu:

Gece yarısı ailemle (3 yetişkin) otele vardık. Bize hemen Rusça hitap edildi, bu da müşteri dostu bir karşılamadan başka bir şey değil. Yarım saat boyunca personelin bizi odaya götürmesini bekledikten sonra kendimiz aramaya başladık. Ailemiz 45 dakika beklemek zorunda kaldı! Oda temizdi, ancak banyoda küflü silikon vardı (5 yıldızlı otel unutmayın!). Büyük bir otelin restoranlarında kalabalık beklemek normaldir, ancak yeterli personel beklersiniz! Masalar TEMİZLENMEZ ve sadece yarısı kullanılabilir durumdadır. Konukların çoğu Rus kökenli olduğu için, sizin için resim çizmeme gerek yok. Orada huzur bulamazsınız: sabah 10’dan akşam 5’e kadar havuzun etrafında ve plajda çok yüksek sesli müzik çalıyor. Plaj konusunda: Eğer sardalyalar gibi yan yana yığılmayı seviyorsanız… herkes oraya gider, ama sabah 7’de her şey gerekli havlularla birlikte rezerve edilmiş durumda. Yani, beklentileri karşılayan bir deneyim değildi.

Otel yönetiminin, müşteri şikayetine istinaden iyileştirmeler yapması faydalı olabilir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz