Beşiktaş’ta konuklarını ağırlayan boğaz manzaralı Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul, Jason Kruck isimli Alman müşterisinin şikayetiyle gündemde. İşte Kruck’un ifadeleri:

Bir yıldız bile çok fazla!!! Lütfen bu restoranda yemek yemeyin, ortalamanın üzerinde kötü yemek için neredeyse 9000 TL ödedik. 2 gün boyunca aşırı bağırsak ağrısı ve kusma yaşadım! Sağlığınıza değer vermiyorsanız, orada yemelisiniz… İğrenç. .. Şikayet etmeme rağmen çok kızgınım. Profesyonel değilim, paramı geri aldım, bir dahaki sefere indirim teklif edildi, muhtemelen bir daha orada yemek yemeyeceğime inanmıyorlar.”

Müşterinin şikayeti, Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul’un restoran hizmetlerinden memnun kalmadığını ve kötü bir sağlık deneyimi yaşadığını gösteriyor. Otelin sağlık ve hijyen standartlarına daha fazla özen göstermesi, kaliteyi artırması ve müşteri memnuniyetini sağlamak için gereken adımları atması önemlidir. Ayrıca, müşteri şikayetlerine profesyonelce ve ciddi bir şekilde yaklaşması ve sorunları çözme konusunda daha etkili bir şekilde çalışması gerekmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz