Ali Uğur isimli müşteri, DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda rezervasyon deneyiminde yaşadığı olumsuzluklarla ilgili şikayetini paylaştı. İşte Uğur’un ifadeleri:

Misafirlerim için rezervasyon yaparken kendi adıma işlem yaptım. Ancak misafirlerim otelde ismimi vererek giriş yapacaklardı. Rezervasyonun bir gün öncesi misafirlerim tarafından yapıldığında, onlara ‘rezervasyonu yapan kişi odada kalabilir’ denildi. Daha önce birçok Hilton otelinde benzer bir durum yaşamadım. Misafirlerimden otelde ekstra ücret talep edildi ve resepsiyondaki personele bu konuda görüşmek istediğimi belirttiğimde, bana karşı hoş olmayan bir üslup kullanıldı. Eğer bu konuda konuşsaydık, sorun çözülebilirdi. Ancak bana hiçbir şekilde bilgi verilmedi. Misafirlerim girişte ödeme yapacaklar dediğimde bize böyle bir bilgi verilmedi. Hizmetiniz ve markanız benim için artık sona erdi, Hilton otellerinde konaklamak yerine normal otelleri tercih edeceğim. Bu olay 12 Şubat tarihinde meydana geldi.

Müşterinin şikayeti, DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda otelinin misafirlerle iletişim ve rezervasyon süreçlerinde daha fazla şeffaflık sağlaması gerektiğini gösteriyor. Müşteri memnuniyeti için açık ve net iletişim önemlidir, bu da her iki tarafın beklentilerinin karşılanmasına yardımcı olur. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz