Crowne Plaza İstanbul Old City otelinde konaklayan Muhannad Shaweesh isimli yabancı müşteri, konaklama deneyimine istinaden bir şikayet paylaştı. Oteldeki SPA deneyiminde yaşadığı olumsuzluklardan şikayetçi olan Shaweesh’in ifadeleri şu şekilde:

SPA bölümü, bize havuzun bakımda olduğunu söyleyerek yanıltmaya çalışıyor ancak biz bu durumu tartıştıktan sonra havuzun açılmasını talep ettik. Sanırım havuz kapalı tutularak para biriktirilmeye çalışılıyor. Ön büro müdürü Burhan Bey, ücretsiz dinlenme salonu erişimi teklif ederek durumu telafi etmeye çalıştı ancak bu, konaklama sözleşmesinin ihlali olduğu için bizim tarafımızdan kabul edilemezdi.”

Müşterinin şikayeti, Crowne Plaza İstanbul Old City otelinin müşteri memnuniyeti ve temizlik standartları konusunda daha fazla çaba sarf etmesi gerektiğini gösteriyor. Müşterilere sağlanan hizmetin güvenilirlik ve şeffaflık ilkelerine uygun olması önemlidir. Bu tür durumların tekrarlanmaması ve otel deneyiminin iyileştirilmesi için gerekli adımların atılması önemlidir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz