Hakan Kesek isimli müşteri, Hilton Mall of İstanbul‘da yaşadığı deneyimi paylaşarak bir şikayette bulundu. İşte Hakan Kesek’in otelle ilgili detaylı şikayeti:

Öncelikle kendimden ve yaşadığım durumdan bahsetmek isterim. İşim için olan organizasyon sebebiyle bu otele geldim, kendi tercihim değil. Daha önceden bize kahvaltı ve konaklama olacağını bildirdiler. Ben yine de teyit etmek için akşam çalışan arkadaşlara sordum, onayladılar. Sonrasında sabah kahvaltı için lobiye indim ve tekrar başka bir çalışan arkadaşıma sordum, onayladı yine ve kahvaltı bölümüne geçtim. (İki defa onay aldığıma göre hassas biriyim, buradan onun anlaşılması gerekir). Elimde kahvaltı tabağını hazırlamış oldum ve çalışan arkadaş gelip kahvaltının dahil olmadığını söyledi ve bir de üzerine fiyat belirtti. Orada elimde tabak, herkes kahvaltı yapıyor, insanlar sağdan soldan bize doğru bakıyor ve dedim ki, bunu şimdi mi söylüyorsunuz? Verilecek cevabı olmadığından mahcup olduğu belli idi, ama orada bende bir an gerildim ve sinirlerim bozuldu, doğru ya da yanlış elimdeki tabağı kendisine verdim ve oradan mümkün mertebe bir an önce çıkmak istedim ve gerçekten çok sinirlerim bozuldu. İş için geldiğim yer dönüşte bana çok dert oldu ve ne yazık ki aklımda dönüp duruyor ve düşünmeden duramıyorum. Otel den çıkarken bir arkadaşımız memnun olup olmadığımı sordu ve anlattım, o da telafi için kahvaltıya geçmemi söyledi. İnsanlar böyle durumlarda gerçekten telafi etmeye çalışırken, insan kendini daha da kötü hissediyor. Esnaf kokantasında 50 TL’ye lahmacun yedikten sonra verilen bayat çay buranın samimiyetinden daha gerçek ve kabul edilir. Evet doğru biliyorsunuz, ben sizin müşteri kitlenizden değilim. Sizde kendiniz gibileri misafir edebilirsiniz. Verilecek cevap yapay zeka tarafından geliyorsa cevap ya da telafi beklemiyorum. Orda bana yaşattığınızın telafisi yok.

Turizm Müfettişi olarak, müşteri şikayetlerinin işletmeler için önemli olduğunu hatırlatırız. Hilton Mall of İstanbul’un, benzer durumları önlemek ve müşteri memnuniyetini artırmak için gerekli adımları atması önemlidir. Benzer haberleri takip edip kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz