Grand Sijan Bungalov‘da konaklayan Gayenur Kaya, 8-9 Ekim 2023 tarihlerindeki deneyimini paylaşarak şu şikayette bulundu:

Konum, kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde arkadaşlar. Sıcak su tüm gün gelmedi, kalorifer yanmasını istedik, yakmadılar saatlerce. Sıcak havuz sadece bir gün ılıktı, diğer gün ısıtmadılar. 4 kişi kaldık, gelen kahvaltı 1 kişi için bile tatmin edici değildi. Bungalovun içi lavobo kokuyor. Aynı fiyata merkezde daha iyi pek çok kalacak yer var. Gece içme suyu istedik, o bile tüm gün gelmedi, ‘getir’ vs zaten çalışmıyor, etrafta bakkal bile yok ne yapacağımızı şaşırdık. Kahvaltıdan sonra gezmeye çıktık, kahvaltının artan tabakları vs tüm gün alınmamıştı içeriden. Bir de 5000 TL kapora aldılar, eğer iptal edersek ödeme yapmayacaklarını söylediler.

Gayenur Kaya’nın şikayeti, Grand Sijan Bungalov’da karşılaşılan bir dizi sorun ve beklentilerin altında kalan bir hizmeti vurguluyor. Otelin, bu şikayetlere yönelik nasıl bir çözüm sunacağı ve müşteri memnuniyetini nasıl sağlamayı planladığı önemli bir soru olarak ortaya çıkıyor. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz