Ankara‘nın tanınmış otellerinden biri olan Bilkent Otel ve Konferans Merkezi, konuklarından Burak Ata‘nın yaptığı şikayetle gündeme geldi. Ata, yıllar içinde ailesiyle birkaç kez uğradığı otelin standart odalarının kalitesinin düştüğünü ve özellikle temizlik konusunda ciddi sıkıntılar yaşadığını belirtti. Müşterinin detaylı şikayeti şu şekilde:

“Bu yorumu üzülerek yazıyorum, zira Bilkent Otel, sende iki üç kez ailecek uğradığımız, severek konakladığımız bir oteldi. Ancak yıllar içerisinde, özellikle standart odaları oldukça eskidi ve bir türlü yenilenmedi. Bu sefer o kadar kötü durumdaki bir odada kaldık ki üşenmedim fotoğraflarını çektim. Yerdeki halıda bir çok lekeler ve yanıklar vardı. Duşa kabinin durumu konforlu bir otele değil daha çok bir öğrenci evine yakışır haldeydi. Yorganımızda lekeler vardı, yastıklarımıza geçirilen kılıflar sadece yıkanmış ama ütüsüzdü. Öte yandan odalar merkezi ısıtma ile ısıtılıyormuş. Yani odanızın sıcaklığına karar veremiyorsunuz, hatta ısıtmayı kapatamıyorsunuz. Oda 28 dereceyi geçince Aralık soğuğunda cam açık yatmak zorunda kaldık.
Umarım holding durumun farkına varır ve tesisini bir an önce yeniler, yoksa neredeyse şehirdeki diğer 5 yıldızlı oteller ile aynı oda fiyatı isteyen bu otel yakın vadede zor müşteri bulacak.”

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz