Elite World Grand Sapanca’da konaklayan Gonca Günbatar, eşinin doğum günü için gerçekleştirdikleri konaklamayla ilgili şu şikayette bulundu:

“Eşimin doğum günü için 24.11-26.11 tarihleri arasında, ets üzerinden Elite World Grand Sapanca’da iki gece konaklama gerçekleştirdik. Göl ve orman manzaralı oda şeklinde site üzerinden rezervasyonumuzu oluşturduk. Otele ilk giriş yaptığımızda odamızın içinde bir kapı olduğunu fark ettik ama ne olduğunu anlayamadık. 25.11 gecesi yan odaya, 4067 numaraya bir kız grubu geldi. Ve kafa dinlemeye gittiğimiz tatil, burnumuzdan geldi. Sağolsunlar kahkaha sesleri ve başka odadan gelen arkadaşlarının yüzünden asla kafamızı dinleyemedik.

Resepsiyona inip bize verilen odanın aile odasından bölme oda olduğunu ve yan odayla aramızda sadece geçirgen olmayan bir kapı olduğunu söylediğimizde bize otellerde hep böyle oluyor, yoğunluktan böyle yaşıyoruz, 3’ten sonra gelin yoğunuz tarzı cevaplar verdi. Yıllardır otellere gidiyoruz, yurt içi yurt dışı dahil böyle rezaleti burada görüyoruz. Madem öyle, iki geceliğine aldığınız ücretin yarısını tarafıma iade ediniz. Bir de biz çok yoğunuz gelin bize hatırlatın gibi cevaplar veriyor resepsiyondaki arkadaş. Belirli bir hizmet almak için bu otele ödeme yapıyoruz. İki gün kafa dinlemek için. Uğraştığımız şeylere bakın. Gerçekten rezalet. Kesinlikle odanıza girdiğiniz an içinde kapı var mı kontrol edin. Unutulmaz bir doğum günü oldu. Paramızda bu kadar eziyet çekebilirdik. Bütün her yere şikayetimizi bildireceğiz.”

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini paylaşarak sektörde iyileştirmelerin sağlanmasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz