Gurbet Yiğiter, seyahat acentesi sahibi olarak tercih ettiği Hampton by Hilton Sakarya otelinde yaşadığı olumsuz şikayeti paylaştı. Yiğiter’in şikayeti şu şekilde:

Seyahat acentesi sahibi olarak burada kaldım. İş için gittik fakat hizmet olarak sıfır diyebilirim. Restoranı yok, resepsiyonun hemen ön çaprazında kahvaltı alıyorsunuz. Kahvaltı yaparken inşaat işçileri yanınızda oluyor. Lobide sağa sola dolaşan ve yüksek sesle bağırarak konuşan işçiler, arkadaşım şortlu diye baştan aşağı süzen işçiler, neden bakıyorsunuz dediğimde bakmıyoruz diyecek kadar cahil insanların olduğu bir otelde kaldık. İnanın 2. Geceyi dahi kalmak istemeden otelden ayrıldık. Kahvaltınızı tabakla önünüze getiriyorlar. Hilton markasına asla ve asla yakışmayacak bir otel. Eğer otel hazır değilse misafir almayacaksınız, müşterileri bu şekilde rezilliğin içine atmayacaksınız. Seyahat acentesi sahibi olarak ne bir daha kalırım ne de müşteri yönlendiririm. Rezalet!!

Otelden aranıp özür dilendi ve haklı olduğumuzu o gün orada olan müdür dile getirdi. Yorum olarak 5 verenler otelde çalışan personeller. Puan düştükçe bir çalışan puan veriyor. Gerçekten komik ya!!

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz