Şura Şahintürk, Welldone Suadiye şubesinde yaşadığı olumsuz bir kahvaltı deneyimini paylaşarak, sunulan ürünlerin kalitesizliği ve servis konusundaki eksikliklerle ilgili bir şikayet dile getirmiştir.

Şura Şahintürk’ün değerlendirmesi şu şekildedir: ‘Kahvaltıda sunulan ürünler çok kalitesiz. Kahvaltı tabağına konulan her şeyin en kötüsü ve en ucuzu seçilmiş. Kahvaltı ile birlikte çayı aynı anda getirme konusundaki becerileri henüz gelişmemiş. Bal olarak sunulan şey tamamen şekerli su gibi bir şey, üstüne bir miktar kaymak eklemişler. Böyle güzel bir mekanın bu kadar düşük kaliteli ürünlerle rezil edilmesi üzücü. Bir daha asla gitmem ve herkese bu düşük kaliteyi anlatacağım. Aldıkları parayı hak etmeyen bir sunumdu.‘”Sonuç:

Şura Şahintürk’ün paylaştığı deneyim, Welldone Suadiye şubesinin kahvaltı hizmetindeki kalite ve servis konularındaki zayıflıklarını vurgulamaktadır. Restoranın müşteri memnuniyetini artırmak için kaliteli ürünler sunmaya ve servis kalitesini iyileştirmeye özen göstermesi gerekmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz