Müşteri Soner Gündoğdu, Masquerade Club gece kulübüne dair yaşadığı olumsuz deneyimi paylaşarak, kapıda bulunan güvenlik görevlileri ve içerideki kostüm politikasıyla ilgili şikayette bulunmuştur.

Soner Gündoğdu’nun yorumu şu şekildedir: “Beyaz saray ajanları edasıyla kapıda bekleyen suratsız güvenlik görevlileri sayesinde giremedim. Eskiden olsa kafaya takar uğraşırdım, ama şimdilerde umrumda değil. Kıyafetimiz var, kapıya geldik, bir yerde tişört yasağı varsa vardır markası, duruşu güvenlik seçimiz. Ben vucuda yapışan üzerinde kocaman Balenciaga veya Versace tişörtü giymek zorunda değilim. Tişört yasaksa yasak, değilse tarzım seni ilgilendirmez. Neyse, kostüm uygun değilmiş. Burun ameliyatı sebebiyle şapka takmıştım, 4. günüm daha, ajan bey şapka kostüme uygun değil. Arkadaşlara dedim siz girin, havanızı bozmayın, ben gidiyorum. İçerde tutulmuş loca da var. Eğlenmenize bakın, daha eve varmadan arkadaşım video attı, burası nargile cafeye dönmüş 🙂 Olm kapıda ajanınız havanız vardı, içerde nargile cafe işletiyorsunuz, kostüm derdinine düşüyorsunuz, parmak arası terlik bermuda şortluk mekanı, kapıdaki seçiminizle adam edemezsiniz.

Soner Gündoğdu’nun deneyimi, Masquerade Club’un kapıdaki güvenlik görevlileri ve içerideki kostüm politikası nedeniyle müşteri memnuniyetini etkileyebilecek unsurlara dikkat etmesi gerektiğini göstermektedir. İşletmenin bu konularda daha esnek ve müşteri odaklı bir yaklaşım benimsemesi önerilebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz