Leyla Öztürk adlı bir müşteri, Riddim Club Taksim gece kulübüyle ilgili oldukça hayal kırıklığına uğradığını ve beklentilerini karşılayamadığını belirten bir şikayette bulunmuştur.

Müşteri, gece kulübüyle ilgili şikayetini şu şekilde dile getirmiştir: ‘Daha önce hiç gitmemiştik ve yorumlara güvenerek gitmeye karar verdik. Asla yorumlarda söylendiği gibi çok eğlenceli bir ortamla karşılaşmadık. Mekan açılış saati 22.00 olarak gözükmesine rağmen 23.30da gittik ve oldukça boştu. Bize açıklama olarak mekanın yarım saat önce açıldığını ve kalabalıklaşacağını iddia ettiler bu yüzden mekana bir şans vermek istedik. 2 saat mekanda kaldık ve hala aynı ekip vardı. Biz hariç herkes mekan kalabalık gözüksün diye bir ajans tarafından getirilmiş gibiydi. Asla kimse eğlenmiyordu. Biri yorumlara mekanın oldukça uygun fiyatlı olduğunu yazmıştı, dün 33lük biradan 250 tl aldılar. Ucuzluk anlayışınız bu mu? Bu kadar iyi yorumlara bu mekanla karşılaşmak bizi hayal kırıklığına uğrattı kim yapıyor abi bu yorumları??? Mekandaki tek iyi şey tuvaletlerdi. O yüzden 1 yıldız veriyorum.‘”

Leyla Öztürk’ün deneyimi, Riddim Club Taksim’in yorumlardaki olumlu imajını karşılamadığını ve fiyatların beklentileri aştığını göstermektedir. Mekanın müşteri memnuniyetini artırmak adına geliştirmeler yapması gerekebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz