Mahmut Yıldırım‘ın paylaştığı bir şikayet, Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’un pazar kahvaltısı konseptindeki performansını değerlendiriyor. Yüksek bir fiyat ödenmesine rağmen, sunulan hizmetin ve yiyeceklerin beklenen standartları karşılamadığını ifade ediyor.

Mahmut Yıldırım’ın değerlendirmesi şu şekilde: ‘Aile grubumuz ile pazar kahvaltısı yaptık. Servis hızlı. Atmosfer çok iyi. Yiyeceklere gelince; kaşıbeyaz markasına yaraşır üst seviye kalite göremedik. Çok enteresan, kişi başı 600 tl veriyorsunuz (boğazın en pahalı menulerinden biri) ama menüde eski kaşar yok! Reçel tatlı çeşitleri abartısız ve yeterli idi. Gözleme su böreği tost da var. Simit ve pide var ama ekmek çeşidi hiç yok! Sucuklu yumurta ve omlet vasat, menemen lezzetli idi. Sucuklu yumurta ve menemen sunumunda sıkıntı var beyaz tabaklara pilav gibi konmamasi lazım, çabuk soğuyor, tavada gelmeli. Kaymak ve bal vasat. Kaymak kalitesi hiç yakışmamış. Manda kaymağı olmalı. Sonuç; yerin konumu ve lokasyona para odemis oluyorsunuz. Yiyecekler kesinlikle bu parayı haketmiyor.

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, müşteri memnuniyetini artırmak ve yüksek fiyatın karşılığını vermek adına yiyecek kalitesi ve sunumunda geliştirmeler yapabilir. Müşteri beklentilerine uygun bir deneyim sağlamak, mekanın itibarını olumlu yönde etkileyecektir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz