Ortaköy bölgesinde hizmet veren ve deniz kenarındaki konumu ile dikkat çeken Banyan Restaurant, müşteri Sergen Yılmaz’ın paylaştığı rezervasyon şikayetiyle gündemde. Müşteri, özel bir gün için rezervasyon yaptırmış. Deniz manzarasını tercih eden Yılmaz’ın, rezervasyon talebinin karşılanmamış olması büyük bir hayal kırıklığına neden olmuş.

Sergen Yılmaz’ın şikayeti şu şekilde: ‘Rezervasyon amacının tam olarak ne olduğunu anlamadım. Sonuçta mekanın özelliği denizin kenarında olması. Tabii ki de herkes ister denize sıfır oturmayı restoranta, Fakat, Özel bir günüm olduğu için cam kenarı rezerve edilmesini söyledim. O şekilde alamıyoruz, Geldiğinizde boşsa oturursunuz dendi, Şimdi anlamadığım şey şu, rezervasyonu sadece mekanda oturmak için mi yapıyoruz?‘”

Bu müşteri yorumu, Banyan Restaurant’ın rezervasyon yönetimi ve müşteri beklentilerini karşılama konusunda sorunlar yaşadığını gösteriyor. Rezervasyon taleplerine özen göstermek, müşterilere daha iyi bir deneyim sunmak adına kritik bir adımdır. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz