Kozyatağı bölgesinde hizmet veren Hilton İstanbul Kozyatağı, ilginç bir müşteri hizmeti olayıyla gündeme geldi. Gurme İstanbul, bir müşterinin verdiği siparişi otele teslim etmelerine rağmen, resepsiyonda müşteri ismi ve oda numarasını bildirmelerine rağmen resepsiyon görevlilerinin ilgisiz tavırlar sergileyerek müşteriye ulaşmak yerine, ‘Biz böyle konularla ilgilenmiyoruz’ şeklinde ters cevap verdiğini belirtiyor.

Gurme İstanbul’un detaylı şikayeti şu şekilde: ‘Deneyimden ziyade ilginç olan bir konuya değinmek istiyorum. Hilton otelin bir müşterisi sipariş veriyor. Siparişi otele götürüp resepsiyonda müşteri ismi ve oda numarasını söylememize rağmen, resepsiyon görevlileri müşteriye ulaşıp bilgi vermek yerine, “Biz böyle konularla ilgilenmiyoruz” diyerek ters cevap veriyorlar. Şimdi soruyorum size, 5 yıldızlı bir otel bunu yapar mı? Bu müşterinin ödediği paranın karşılığı bu mu? Açıkçası sadece isim yaptığı için veya çalışan kişilerin yetersizliği nedeniyle üst yöneticilerin tekrar bu konuları ve personeli gözden geçirmesi kanaatindeyim. Saygılarımla.‘”

Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir kaynaktır. Hilton İstanbul Kozyatağı yönetimine, müşteri hizmeti konusunda daha etkili ve duyarlı bir yaklaşım sergilemeleri çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz, müşteri memnuniyeti ve profesyonel hizmet konularında duyarlılığımızı sürdüreceğiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz