Beyoğlu’nda konuklarını ağırlayan Eleos Restoranı, müşteri William Mills‘in Yılbaşı programı (NYE) için yaşadığı olumsuz deneyimle gündeme geldi. Mills, restoran personeliyle e-posta iletişimi sırasında ortaya çıkan depozito talepleri ve sonrasında yaşanan iptal konusundaki sorunları detaylı bir şekilde paylaştı.

Müşteri William Mills’ın yorumunun İngilizce’den çevirisi şu şekilde: ‘NYE için buraya gelmeye çalıştım, personel ile birkaç kez ileri geri e-posta gönderdim. Son e-postalarında bana depozito talebinde bulunacaklarını söylediler. Bu hiç olmadı. Oraya vardığımda, depozitoyla ilgili e-postalarına yanıt vermediğim için isteğimi iptal ettiklerini söylediler. Manzarayı göremediğiniz bir yerde oturmamıza izin vermeyi teklif ettiler (bu yüzden 1 yıldız ekledim), ancak bir çocuğun doğum günü partisi için yerleştirilmiş gibi görünüyordu. Yeni Yıl planlarımız için burayı planlamış olmaktan çok etkilendim – bunu hiç tavsiye etmem. Diğer incelemelerde de belirtildiği gibi giriş çok karanlık ve hoş karşılanmıyor.

Eleos Restoranı, müşterinin yaşadığı depozito ve rezervasyon iptali sorunlarına hızlı ve etkili bir yanıt vermelidir. Müşteri memnuniyetsizliği, bir restoranın itibarını ciddi şekilde etkileyebilir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz