Hilton İstanbul Maslak, müşterisi Ömür Ünsal tarafından yapılan bir şikayetle karşılaştı. Müşteri, otelin resepsiyon hizmetleri ve iletişim konularında yaşadığı sorunlardan bahsetti. İşte Ünsal’ın söyledikleri:

Bu otelde ara sıra kalıyorum. Her seferinde özellikle resepsiyonda çok uzun bekliyorum. Tam giriş veya çıkış işlemimi yapacakları sırada bir telefon çalıyor ve açıyorlar o sırada ben beklemeye devam ediyorum, telefondaki işi çözüyor ve personel sonra bana dönüyor. Otel hakkında sormazsam asla bilgi vermiyorlar. Alışık olduğum resepsiyondan çok farklı ve ben bu farklılıktan hiç memnun değilim. Odalar ve kahvaltıda sunulan hizmetlerden memnunum. Resepsiyonda sadece bir keresinde çok samimi ve yardımsever destek aldım ancak onun dışında her iletişimimde soğuk ve agresif tarzları vardı. Bir keresinde konaklamamda problem yaşadım mı diye sordular, odada bir şeyin boş olduğunu söyledim, o zaman söyleseydiniz dediler. Çok ilginç bir yaklaşımdı.

Bu yorum, Hilton İstanbul Maslak’ın resepsiyon hizmetleri ve müşteri iletişimi konusundaki eksiklikleri ortaya koyan bir müşteri geri bildirimidir. Müşteri, otel yönetimine ve potansiyel ziyaretçilere bu konularda iyileştirmeler yapma noktasında bilgi vermektedir. Turizm Müfettişi olarak müşterilerin sesini duyurmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz