Beşiktaş, Arnavutköy bölgesinde bulunan Steak Food By Gürkan Şef Arnavutköy, müşterisi Boray Köknel‘in sert eleştirileriyle karşı karşıya kaldı. Boray Köknel, mekânın t-bone steak pişirmekte aciz olduğunu ve her yemeğin yanına aynı garnitürün eklendiğini belirtti. Müşterinin deneyimi ile ilgili detaylı değerlendirmesi şu şekilde:

Bir t-bone steak pişirmekten aciz sözde et lokantası! Her yemeğin yanına aynı garnitür kolaycılığı! Kapkara olmuş bakteri yatağı tahtalar üzerinde et servisi! Eski usul sağa sola dizili korunamayan bu yüzden okside olmuş şaraplar! Ne şarabı ne sattığı eti bilen görece iyi niyetli ama son derece yetersiz servis personeli! Paranızla gecenizi mahvedebileceğiniz bir mekân! Yediğim bir türlü pişirilemeyen (ciğden az ortaya ulaşamadılar üst üste iki kere pişirmelerine rağmen) ciğnemesi oldukça zor eti daha fazla sinirimiz bozulmasın diye yemeğe çalıştık. Fakat yan masadan, az önce hevesli şekilde benzer eti sipariş veren fakat önüne gelen rezaleti eline aldığı tabağı mutfağa götürüp mekanı terk ederek protesto eden yabancı müşteri bizden daha doğru hareket etti diye düşünüyorum. Bu tepkiyi umursamayın oldu mu çok emin değilim… Et skandalı yanında zehir gibi tuzlanmış mantarı falan saymak anlamlı olmayacak. Özeti şu ki; bilmediğiniz ya da sorumlu hareket etmeyeceğiniz bir işletmeyi açmayın, insanların parasına da zamanına da keyiflerine de yazık etmeyin. Yazabilecek tek artı bütün bunlardan üzüntü duyduğu açıkça belli olan, mahcubiyet duygusu bize de geçen komi kardeşimiz. Mesleki yolu açık olsun.

Bu eleştiri, müşterinin hem pişirme kalitesi hem de genel hizmetle ilgili yaşadığı ciddi sorunları ortaya koymaktadır. Turizm Müfettişi olarak, benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz