Beşiktaş’ta konuklarını ağırlayan Ruby Restaurant, bir yabancı turistin yorumuyla gündeme geldi. Restoranın sunduğu hizmetten memnun olmayan turist, özellikle rezervasyon ve beklemelerle ilgili yaşadığı sorunları paylaştı.

Yabancı müşteri, yorumunda şu ifadelere yer verdi: “Burayı Angelique haliyle çok severdim, ama Ruby’yi bir daha tercih etmem. Türkiye ziyaretimde yabancı misafirlerimi Boğaz manzarasında yemek ve eğlenceye getirdim. Rezervasyona geç onay verdikleri için telefonla aradık, problem yok istediğiniz saatte gelin dediler. Ancak geldiğimizde 1 saatten fazla dipteki masa bekleyip saskınlıkla boş mekandaki masaları izledik.

Yemeklerin lezzetinden memnun kalan turist, ancak servis süreçleri ve rezervasyonla ilgili yaşanan aksaklıklar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını belirtti. Ayrıca, servis ücreti konusunda da eleştirilerde bulunan müşteri, mekanın aldığı düşük puanları hak ettiğini düşündüğünü ifade etti. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz