Müşteri Serdar Öz, Kuruçeşme’deki Litt gece kulübü ve aynı binada bulunan diğer mekanlar hakkında yaptığı şikayet paylaşımında, yaşadığı olumsuz deneyimleri dile getirdi. Özellikle müzik tercihinden, güvenlik görevlilerinin tavrına kadar birçok konuda eleştirilerde bulunan Öz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Kuruçeşme’de bir mekan sonuçta kötü olamaz diye düşündük ama kesinlikle tam anlamıyla bir REZALET. Çoluk çocuğu DJ yapmışlar, onlar da beş para etmez müziklerle DJ’lik yaptıklarını düşünüyorlar. Özellikle dün gittiğimde mekan tam anlamıyla bir Rap Club’a dönmüştü. Evet yanlış duymadınız, Night Club’da sürekli Rap çaldılar.

Ayrıca, içki servisi ve çalışan personel konusunda olumlu bir deneyim yaşadığını belirten Serdar Öz, ancak bu olumlu etmenlerin bile yüksek fiyat politikası nedeniyle tatmin edici olmadığını ifade etti.

Bu şikayet, Litt Kuruçeşme hakkında geniş bir yelpazede müşteri memnuniyetini etkileyen unsurları içermesi bakımından dikkat çekici. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz