Ortaköy’de bulunan ünlü gece kulübü Blackk, müşteri Selim Gül tarafından yapılan bir şikayetle gündeme geldi. Gül, yaşadığı olumsuz deneyimi şu şekilde dile getirdi:

Herkese merhaba, bu zamana kadar Google’da yaptığım değerlendirme sayısı bir elin parmağını geçmemiştir. 3 kişi 10:30 gibi oturduk, daha açılmamıştı. Girişteki arkadaşlar ‘İsterseniz geçebilirsiniz’ demişti. Saat 00:00/01:00 arası kalabalıktı, kadın erkek dağılımı için bir şey söylemek istemiyorum, derdim de değil zaten, eğlencemizdeydik. Ta ki içeriye bir müşteri gelip, ‘Bu masa rezerve’ dedikten sonra bizim masadan kaldırmak istemelerini hayretle karşıladım.

Gül, devamında yaşadığı olayı şu şekilde anlattı:

Bende giriş yaptığımızda böyle bir şey söylemediniz, kaldı ki neden biz, bizimle aynı anda gelenler de vardı diye sorduğumda, kel bir abimiz bu masanın ücreti 20.000 TL ödeyebilecek misin diye cevap verdi. Bu kadar terbiyesizlik ömrüm boyunca görmedim. Benim ne kadar para kazandığımı, ya da bu rakamı ödeyip ödeyemeyeceğimi nereden biliyorsun? Haddin mi? Beni ne kadar tanıyorsun? Yetkili her kimse bilgisi varsa büyük ayıp, yoksa da büyük kayıp. İşletmecilik ahlakı diye bir şey var.

Selim Gül, şikayetini paylaşarak yaşadığı olumsuz deneyimi dile getirdi. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz