Bakırköy’de hizmet veren The Time Hotel Marina, müşterisi Ebuzer Özgündüz‘ün rezervasyon sırasında yaşadığı olumsuz deneyimle gündeme geldi. Fiyat artışı ve kaba konuşma, müşteriyi memnuniyetsiz kılmış.

Ebuzer Özgündüz, rezervasyon için oteli aradığında, sitelerde belirtilen fiyatla karşılaşmadığını ve kendisine daha yüksek bir fiyat sunulduğunu belirtiyor. Ayrıca, otelin havuz ve SPA alanlarının pandemi nedeniyle kapalı olduğunu öğrendiğinde, masaj için ek bir ücret ödemesi halinde kullanabileceğini ifade ediyor. Müşteri, bu durumu “Paranın Corona’yı yendiği” şeklinde yorumluyor ve otel personelinin kaba bir şekilde konuştuğunu ekliyor. Özgündüz, bu deneyimi kesinlikle tavsiye etmediğini vurguluyor ve potansiyel müşterilere oteli arayarak doğrulama yapmalarını öneriyor.

Müşterinin yaşadığı deneyim, The Time Hotel Marina’nın müşteri memnuniyeti ve iletişim konularında sorunlarına işaret ediyor. Turizm Müfettişi olarak, okurlarımızı benzer durumlar konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz