HHK Hotel Downtown, Saima Mavriç isimli bir müşterinin yaşadığı olumsuz bir deneyimle gündeme gelmiştir. Mavriç, otelin rezervasyon öncesinde belirtilen fiyatı değiştirmesi ve odaların beklentilerini karşılamaması konularında şikayetlerde bulunmuştur.

Saima Mavriç, deneyimini şu şekilde ifade etmektedir: “Otele gelmeden bir ay önce rezervasyon yaptırdım. O zaman belirtilen fiyat, otelde fiyat artışına uğradı. Odalar küçük ve dar. Üç yataklı olacağı söylendi, tek yataklı bir oda verdiler ve sonra küçük odada ek yatak eklediler. Odalar iyi temizlenmiyor. Nevresimler değiştirilemiyor. Kahvaltı iyiydi. Çalışanlar güleryüzlü. Odada klima çalışıyor. Konum iyi. En yüksek verebileceğim not 2-3 arasındadır.

Saima Mavriç’in deneyimi, HHK Hotel Downtown’un özellikle fiyat politikası ve odaların kalitesi konularında müşteri beklentilerini karşılamada zorlandığını göstermektedir. Otel yönetimi, müşteri memnuniyetini artırmak ve iyileştirmeler yapmak adına bu tür geri bildirimleri dikkate almalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz