Crowne Plaza İstanbul Florya, 21 Ağustos’ta düzenlenen bir düğün etkinliğinde konaklayan ve düğün davetlisi olarak oteli ziyaret eden Murat Tanrıdanister‘den gelen şikayetle gündeme geldi. Müşteri, otelin hizmet ve fiyat politikasından memnuniyetsizlik yaşadığını belirtiyor.

Düğün davetlisi olarak oteli ziyaret eden Murat Tanrıdanister, kendisini berber olarak nitelendiren bir misafirden alınan yüksek saç kesim ücreti nedeniyle otel yönetimine şikayette bulunuyor. Tanrıdanister, bu durumun otel yönetiminin duyarsızlığını ortaya koyduğunu ifade ediyor. Ayrıca, düğün esnasında otel yönetiminin para hırsına işaret ederek, alkol alan misafirlere normal fiyatlı içkilerin kalmadığını söyleyip en pahalı içkiyi dayatmasını eleştiriyor. Bu durumu kalitesizlik ve basitlik olarak nitelendiriyor. Tanrıdanister, otel tarafından haksız yere alınan ücretleri ve yaşanan olumsuzlukları kınıyor ve Helal etmiyor.

Murat Tanrıdanister’in şikayeti, Crowne Plaza İstanbul Florya’nın hizmet ve fiyat politikası konusundaki sorunlarına işaret ediyor. Turizm Müfettişi olarak, okurlarımızı benzer durumlar konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz