İhsan Bayrak‘ın paylaştığı müşteri şikayeti, Küçükçekme’deki Sahra Airport Hotel‘de yaşadığı konaklama deneyimini öne çıkarmaktadır. Bayrak, oteldeki hijyen sorunları, kirli havlular ve çalışmayan buzdolabı gibi unsurlar nedeniyle arkadaşlarına rezil olduklarını belirterek, oteldeki olumsuz koşulları vurgulamaktadır.

İhsan Bayrak, kendisi ve üç arkadaşı için Sahra Airport Hotel’de yer ayırtmış. Oteldeki odalarda karşılaştığı hijyen sorunlarından bahseden Bayrak, kirli ve yırtık havlular, çalışmayan buzdolabı gibi unsurların arkadaşlarını olumsuz etkilediğini ifade etmektedir. Bu durumun arkadaşlarına rezil olmasına neden olduğunu dile getiren Bayrak, otelin müşterilere nasıl bu koşullarda hizmet sunabildiğini anlamadığını belirtmektedir.

İhsan Bayrak’ın Sahra Airport Hotel ile ilgili yaşadığı olumsuz konaklama deneyimi, oteldeki hijyen sorunlarına ve kötü koşullara dikkat çekmektedir. Turizm Müfettişi olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak otellerin bu tür sorunları gidermelerine ve hizmet kalitelerini artırmalarına destek olmayı amaçlamaktayız. Müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz