Bağcılar, Mahmutbey bölgesinde faaliyet gösteren 4 yıldızlı King City Hotel, müşterisi Onur Altun‘un paylaştığı şikayetle gündemde. Altun, genel olarak temiz bir otel olmasına rağmen, kahvaltı salonu ve özellikle havuz alanındaki sorunları vurguluyor.

Altun’un yorumu şu şekilde: “Otelde 1 gün kaldık. Genel itibariyle temiz bir otel. Odaları rahat. Açık büfe kahvaltı çeşidi fena değil. Fakat kahvaltı yapılan salon çok küçük. İnsanlar dar alandan dolayı tabaklarına yiyecek doldurmakta zorlanıyorlar. Dolayısıyla diğer insanlar da bu insanları beklemek zorunda kalıyorlar. Spa ıslak alan bölümü genel olarak temiz. Fakat yüzme havuzuna klorlama yapılmamış ve havuzun filtreleme sistemi çalışmıyordu. Havuzu suyla doldurmuşlar o kadar. Bu büyük bir ihmaldir. Deri yada zührevi hastalığı olan bir kişinin bu havuza girdiğini düşünürseniz, havuz suyu filtre edilmiyor, klorlanmıyor; diğer havuza giren kişilere bulaşma olasılığı yüksek. Bu çok ciddi bir konu. Ayrıca havuzun dip fayans taşları dökülmeye başlamış. 2 yıllık denilen otelin havuzunun bu vaziyette olmaması gerekirdi.

Onur Altun’un deneyimi, King City Hotel’in bazı önemli alanlarda sorunlar yaşadığını ortaya koymaktadır. Turizm Müfettişi olarak, otellerin hijyen standartlarına ve misafir memnuniyetine daha fazla özen göstermeleri gerektiğini hatırlatıyoruz. Müşteri geri bildirimleri, otellerin gelişimine katkı sağlar ve bu nedenle dikkate alınmalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz