Akgün İstanbul Hotel, müşterisi Güzel Yılmaz‘ın oteldeki konaklama deneyimine dair şikayetiyle gündeme geldi. Yılmaz, odadaki mobilyalardan klima sorunlarına kadar bir dizi olumsuz deneyimini paylaştı.

Yılmaz’ın şikayetleri şu şekilde: “Oteldeki odaların mobilyaları, 5 yıl önce çekilen fotoğraflar ile hala aynı. Bu durum, otelin yenileme ihtiyacını gösteriyor. Klima öyle bir ses çıkarıyor ki başım ağrıyor. Otelin yenilenmemesi durumunda tercih edilmeyecek bir noktada. Bebeğimiz için talep ettiğimiz bebek yatağı, katlanan bir yatak olmuş. İçinde minder dahi bulunmuyor. Yatağı biraz daha konforlu hale getirmek için battaniye sermek zorunda kaldık. Oda içinde hissedilen rutubet kokusu, konaklama deneyimini tam anlamıyla olumsuz etkileyen bir diğer faktör. Bu koşullarda 1 yıldızın bile fazla olduğunu söyleyebilirim.

Mobilya yenileme, klima sorunları ve bebek yatağı konusundaki aksaklıklar, otelin konfor standartlarına uygunluğunu sorgulatıyor. Turizm Müfettişi olarak, otellerin periyodik yenilemeye önem vermesi ve müşteri taleplerini karşılamak adına özen göstermeleri gerektiğini hatırlatıyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz