Yeni nesil meyhane Pera Adalı Restaurant hakkında bir müşteri şikayeti geldi. Özge Nur Sağlam isimli müşterinin yorumu şu şekilde:

”😄😄🤣 Bu mekana iyi, mukemmel vs yorumlar yapip uc/bes tane yildiz verenler ya guzel para almislar ya da mekanin kendi feyk hesaplari… Istanbulda gidilebilecek son  mekan oldugunu garanti ederim..

MUZIK: Muzisyen belki iyidir ancak rezil otesi ses sistemi ve akustik yuzunden size ulasan sey muzik falan degil sadece gurultu.

SERVIS: Mahalle arasindaki  en kotu mekanin servisi buraya bes basar. Her istediginiz sey icin masanizdan kalkip bir garson yakalamaniz gerek, o da sizi anlarsa..

YEMEK: Marketde satilan hazir mezeler bile mekanin mezelerinden daha lezzetli. Yemek ise FACIA… Daha kotusunun Istanbul’ da bulunamiyacagina iddia bile acarim.. Dolayisi  ile pozitif yorumlarin FEYK oldugu cok acik… Kimileri manzarayi ovmus ama oturdugunuz yerden o manzarayi da zaten gormuyorsunuz….Masalar ozellikle cam kenarlarinda garsonun servis yapamayacagi kadar ust uste dizilmis… Kisacasi   “Yemekler mukemmel”  diyen var🤣🤣 kasiklarimi tutarak güldüm..”

Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz