Beyoğlu’nun köklü meyhanelerinden biri olan Barba Rasimo 1956, müşterilerinden birinin paylaştığı şikayetle adından söz ettirdi. Cihan Tunçel, mekanda fix menü dayatılması ve haftasonu tanımlaması nedeniyle yaşadığı olumsuz deneyimi paylaştı.”

Cihan Tunçel, “Adamlara ben sizin fix menüyü istemiyorum, kafamıza göre bir şeyler yiyip içip gideceğiz diyorum; yok, fix menü diyor. Neymiş efendim haftasonları sadece fix menü varmış. E cuma diyorsun bugün, cumada haftasonu diyor :). Haftasonları ben cumartesi-pazar olarak biliyorum, bu bölgedekiler cumayı da katmışlar 🙂 Özet: Parayı bulmuş mekan, ister gel ister gelme, gelecek adam çok nasıl olsa. Mekan güzel, yiyecekler lezzetli, ama ben size o fix menüyü dayatacağım zihniyeti var 🙂” şeklinde konuştu.

Turizm Müfettişi olarak, müşteri memnuniyetinin işletmelerin başarısı için ne kadar kritik olduğunu vurgularız. Barba Rasimo 1956’nın yaşanan bu olumsuz deneyimi değerlendirmesini ve müşterilere daha esnek bir hizmet sunmasını umarız. Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet standartlarını yükseltmeleri ve müşteri memnuniyetini artırmaları için önemli bir rehberdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz